Nieuws


Haal nog voor de zomervakantie uw PE-certificaat!
EFD Noord Opleidingen | 20-04-2018

 

Haal nog voor de zomervakantie uw PE-certificaat!

EFD Opleidingen geeft u de mogelijkheid in de regio een examentraining te volgen met aansluitend het betreffende examen. Onze aanpak blijkt succesvol. Goede slagingspercentages, goed bereikbare locatie, moderne opleidingsfaciliteiten en een scherpe prijs. 

Uw beroepskwalificatie(s) onderhoudt u door voor 1 april 2019 met goed gevolg een PE-examen af te leggen.

Op onderstaande data organiseren we examentrainingen met aansluitend het examen.

April 2018

26 april           PE Hypothecair Krediet

Mei 2018

17 mei            PE Inkomen

23 mei            PE Schadeverzekeringen Zakelijk

31 mei            PE Vermogen

Juni 2018

19 juni            PE Inkomen

22 juni            PE Schadeverzekeringen Zakelijjk

28 juni            PE Hypothecair Krediet 

Bij het boeken van het complete trainingspakket en bij het boeken van 'losse' examens ontvangt u met de couponcode '2018' € 25,-  korting op het examen.

Klik hier voor informatie en om u in te schrijven.

Liever examen doen zonder training? Klik hier

Vragen? Email naar: info@efdopleidingen.nl

EFD Opleidingen, Giny en Margreet

 Reminder : Lezing Poliskraker dinsdag 10 April
EFD Noord | 28-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Graag herinneren wij u nog een keer aan de uitnodiging voor de lezing van 10 april a.s. in Tolbert (De Postwagen).

Heeft u nog geen tijd gehad uzelf aan te melden ? Geen nood, u kunt uzelf alsnog eenvoudig aanmelden via DEZE link.

De lezing staat in het teken van servicekwaliteit zoals adviseurs die zouden kunnen bieden aan hun MKB-relaties in het kader van polisvoorwaardenvergelijkingen.

U bent dus van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

 

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD NoordExamentraining en examen PE-Hypothecair Krediet
EFD Noord Opleidingen | 27-03-2018

Examentraining PE-Hypothecair Krediet

Op 26 april a.s. organiseert EFD Opleidingen een examentraining PE Hypothecair Krediet met aansluitend het examen. Wil je nog wat langer studeren? Volg dan de training en doe op een later tijdstip examen.

Informatie en inschrijven: Klik hier

EFD Opleidingen biedt een volledig aanbod PE-opleidingen. Je kunt terecht op onze locatie in Leek voor examentrainingen en de bijbehorende examens.

Met gebruik van de couponcode '2018' ontvang je als lid van EFD Noord € 25,-  korting op een examen in Leek.

Kijk op www.efdopleidingen.nl voor het volledige aanbod.

Vragen? Mail naar info@efdopleidingen.nl

EFD Opleidingen, Giny & MargreetUitnodiging Lezing Poliskraker
EFD Noord | 22-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de lezing van 10 april a.s. in Tolbert (De Postwagen). Deze lezing staat in het teken van servicekwaliteit zoals adviseurs die zouden kunnen bieden aan hun MKB-relaties in het kader van polisvoorwaardenvergelijkingen.

De lezing zal worden verzorgd door Pim & Berry van der Heide (Poliskraker) en Sietze De Jong (Rupununi Advies).

Over Poliskraker

Poliskraker is november 2015 gestart als een initiatief van jurist en Master of Science mr. P.P. (Pim) van der Heide (MSc) en P.B. (Berrie) van der Heide, voormalig registermakelaar in assurantiën en opleider/auteur in de verzekeringsbranche.

Sinds de start in 2015 heeft Poliskraker in eerste instantie een positie in de markt weten op te bouwen met een polisvoorwaardenvergelijking van cyberrisicoverzekeringen. Die vergelijking wordt door Poliskraker sinds 2017, samen met nieuw ontwikkelde vergelijkingsmodules op abonnementsbasis als webportaaloplossing aangeboden.

Over Rupununi Advies, Norg
Registermakelaar in assurantiën – Sietze de Jong – liep al jaren rond met het idee om een voorwaardenvergelijkingsmodule voor MKB-verzekeringen te ontwikkelen. Onder de vlag van Poliskraker.nl heeft hij zijn idee uitgewerkt in de module AVB. Sietze tekent in 2018 voor de nog te introduceren module ‘Bestuurderssaansprakelijkheid’ en de module ‘WSV/Wegam’.

Kortom een interessante lezing die laat zien dat het vergelijken van polisvoorwaarden geen monnikenwerk meer hoeft te zijn !

Op dinsdag 10 april  bent u van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 10 april!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordReminder : Uitnodiging Klimaatlezing 12 maart 2018 !!!
EFD Noord | 05-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Graag brengen wij u onderstaande uitnodging onder de aandacht.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld doe dit dan snel via de link onder aan in dit bericht.

12 maart a.s. in het Abe Lensta Stadion staat de lezing "de impact van klimaatverandering" gepland en bij deze nodigen wij u hiervoor graag uit.

De lezing zal worden verzorgd door weerkundige Robert de Vries (o.a. Omroep Flevoland) in samen werking met Risk Engineer Jeroen Nijzink (Allianz).

Over Robert de Vries

Sinds 2007 is Robert verbonden met omroep Flevoland. Op 14 maart 2008 was zijn debuut bij Joop van Zijl op Omroep Flevoland met mijn eerste radio weerbericht. Sinds september 2008 verzorgt Robert ook het TV weerbericht bij de omroep. Op 01 februari 2012 is Robert gestart met zijn eigen bedrijf en verstrekt hij diverse weerdiensten aan verschillende omroepen en/of kranten. Tot op de dag van vandaag met een hoop passie en plezier is hij elke dag met het weer bezig en hij hoopt dat nog heel lang te mogen doen.
www.robertdevries.net

Over Jeroen Nijzink

Jeroen Nijzink is Senior Risk Engineer bij Allianz. Vanaf 1987 houdt hij zich bezig met de techniek van preventie en beveiliging. Jeroen werkte achtereenvolgens bij Bekouw Mendes, Alexander & Alexander, Winterthur International en XL Insurance. Sinds 2011 is Jeroen actief voor Allianz.

Aanmelden kan via www.efdnoord.nl

U bent vanaf 16:30 uur van harte welkom in de Friesland Zaal, Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. U kunt parkeren op P1 en naar binnen gaan bij ingang A. 

Na afloop nodigen wij u graag uit voor de gebruikelijke netwerkborrel.

Wij zien u graag op 12 maart !

 

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD NoordReminder : Uitnodiging Nieuwjaarslezing 2018 !
EFD Noord | 02-01-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Onlangs hebben we u uitgenodigd voor de nieuwjaarslezing van 9 januari 2018 a.s. in Tolbert verzorgd door Mr. Jurjen Oosterbaan Martinius (Bureau DFO).

Deze lezing wordt altijd druk bezocht dus mocht u zich nog niet hebben aangemeld via de site,  doe dit dan snel via onderstaande link!

In deze lezing zal Mr. Jurjen Oosterbaan Martinius wederom de belangrijkste trends en ontwikkelingen in onze branche onder de aandacht brengen en zijn visie daarop met u delen.

Op 9 januari 2018 bent u van harte welkom in restaurant De Postwagen te Tolbert vanaf 19:00 uur, waarna de lezing start om 19:45 uur. Na afloop van de lezing toosten we graag met u om het nieuwe jaar in te luiden !

Aanmelden : www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 9 januari !

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD Noord