Nieuws


Let op: u heeft nog 3,5 maand de tijd om uw Wft PE-examen te behalen!
EFD Opleidingen | 14-12-2018

 

WFT PE-TRAININGEN EN EXAMENS

De huidige Wft PE-periode is gestart op 1 april 2017 en duurt tot 1 april 2019. Uw beroepskwalificatie(s) onderhoudt u door in deze periode met goed gevolg een PE-examen af te leggen.

EFD Opleidingen biedt u de mogelijkheid in de regio een examentraining te volgen met aansluitend het betreffende examen. Onze aanpak blijkt succesvol. Goede slagingspercentages, goed bereikbare locatie, moderne opleidingsfaciliteiten en een scherpe prijs. 

Op onderstaande data kunt u in Leek een examentraining volgen met aansluitend het examen: 

15 januari          PE Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk

15 januari          PE Adviseur Inkomen

29 januari          PE Adviseur Hypothecair Krediet

12 februari         PE Adviseur Vermogen

12 februari         PE Adviseur Pensioen

15 februari         PE Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk

15 februari         PE Adviseur Inkomen

12 maart           PE Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk

12 maart           PE Adviseur Inkomen

15 maart           PE Adviseur Hypothecair Krediet

Voor alle PE-examens heeft u bij ons vrijwel iedere werkdag de mogelijkheid examen te doen. Voor examentijden en overige vragen email naar info@efdopleidingen.nl

Bij het boeken van het complete trainingspakket en bij het boeken van 'losse' examens ontvangen leden van EFDNoord met de couponcode '2018'  € 25,-  korting op het examen.

Examentraining, lesmateriaal en examen: voor EFDNoord leden met couponcode slechts € 280,00

Klik hier voor informatie en om u in te schrijven.

EFD Opleidingen, Giny en Margreet

 

 Uitnodiging Nieuwjaarslezing + Lezingenprogramma Q1 + Q2 2019
EFD Noord | 12-12-2018

Geachte EFD Noord Lid,

2018 loopt bijna alweer op zijn einde. Graag danken wij u hartelijk voor uw lidmaatschap en aanwezigheid tijdens de door ons georganiseerde lezingen over het afgelopen jaar!

Voor 2019 hebben wederom getracht een gevarieerd aanbod aan lezingen te presenteren en deze op een kwalitatief hoog niveau te houden. "Zoveel mensen, zoveel wensen" is een uitspraak die zeker van toepassing is op de keuze voor een bepaald onderwerp. Daarom hebben we er eveneens voor gekozen om het aantal lezingen het komende half jaar (tot en met de ALV) te verhogen naar 2 lezingen per maand en vooraf de datum te communiceren.

Het programma voor het komende half jaar is als volgt:

Datum Activiteit Plaats
08-01-2019 Nieuwjaarslezing (Jurjen Oosterbaan) Oranjewoud
29-01-2019 Lezing Jaarrekenig lezen (Mark Visser) Groningen
12-02-2019 Hypotheek tafel (Nationale Hypotheekbond) Leek
26-02-2019 Lezing Juridisch slim ondernemen (Van As Advocaten) Tolbert
12-03-2019 Lezing Cyberrisico's (Liberty) Assen
26-03-2019 Lezing NEN + ISO Normeringen (Wilco Lenting) Oranjewoud
09-04-2019 Lezing Verzuim & Inkomen (Marjol Nikkels) Tolbert
14-05-2019 ALV + Lezing Annemarie Van Gaal NOTG

 

Zoals u van ons gewend bent ontvangt u ca 2 a 3 weken voor elke lezing een persoonlijke uitnodiging met daarin alle details van de betreffende lezing. Uiteraard kunt u zich ook nu al aanmelden via de website.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor de nieuwjaarslezing doe dit dan snel via de website!

Het programma voor de 2e helft van 2019 zal na de ALV bekend worden gemaakt.

Namens het gehele bestuur wensen wij u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord

 

Uitnodiging Nieuwjaarslezing + Lezingenprogramma Q1 + Q2 2019


Annulering Lezing Nationale Hypotheekbond !
EFD Noord | 12-11-2018

Geachte EFD Noord Lid,

Wegens het gering aantal aanmeldingen voor de lezing van 13 november, heeft de lezingencommissie besloten deze lezing te annuleren.

In 2019 zullen we kijken of dit onderwerp opnieuw op de agenda komt of niet.

We zien u graag op de nieuwjaarslezing in januari !

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur EFD NoordReminder lezing 13 november : Nationale Hypotheekbond
EFD Noord | 05-11-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Onlangs hebben wij u uitgenodigd voor de lezing van 13 november met als onderwerp Actualiteiten en Innovaties op het gebied van hypotheekadvisering.

 De lezing zal worden verzorgd door Jos van Driesum namens de Nationale Hypotheekbond.

Actualiteiten & Innovaties op het gebied van hypotheekadvies

Deze lezing zal in het teken staan van de digitale innovatie waarmee u als financieel adviseur mee te maken krijgt. Maar laat ook zien welke broninformatie op dit moment al beschikbaar is.
Tijdens deze lezing wordt veel aandacht geschonken aan de inhoud van het hypotheekadvies. Digitale innovatie zal het oriëntatie/inventarisatie proces meer en meer gaan beïnvloeden. Goede toepassing van deze innovaties zal de kwaliteit van het advies verhogen en het adviesproces efficiënter kunnen laten verlopen. Jos van Driesum zal in deze lezing aandacht besteden aan onder meer:


• Overzicht van de belangrijkste partijen die zich nu bezig houden met bron data;
• Overzicht van de brondata die nu al voor elke adviseur beschikbaar zijn en de wijze waarop deze data door een adviseur gebruikt kunnen worden;
• Aandachtspunten van digitale innovatie in relatie tot privacywetgeving;
• Mogelijk stappenplan voor kantoren die zich willen voorbereiden op de implementatie van de nieuwe digitale tools binnen hun bedrijfsvoering.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld dan bent u dus van harte welkom in De Media Centrale te Groningen vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 13 november !

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordUitnodiging Lezing : Financieel & Economisch inzicht
EFD Noord | 26-10-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor alweer de 2e najaarslezing van dit jaar en wel op 13 November a.s. in Groningen (De Media Centrale). Deze lezing staat in het teken van Financieel & Economisch inzicht en wordt verzorgd door Mark Visser, Universitair Docent aan Nyenrode Business Universiteit.

Over Mark Visser

Naast docent is Mark ook ondernemer. Met zijn bedrijf De Financieel Economische zaak (DEFEZ) helpt hij bedrijven met het verkrijgen van financieel economisch inzicht in het heden en de toekomst zodat bedrijven duurzaam kunnen groeien.

Financieel & Economisch inzicht

Mark gaat u meenemen in een centrifuge van cijfers en de dynamiek van getallen aan de hand van een casus.
Het gaat om het verschil tussen fiscale cijfers in een jaarrekening en een commerciële balans tbv financiering en verkoopbaarheid van een bedrijf.

Tijdens deze interessante lezing probeert Mark je tips en tricks te geven die van waarde zijn voor je eigen adviespraktijk.

Op dinsdag 13 November bent u van harte welkom in De Media Centrale te Groningen vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 13 november !

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordUitnodiging : AM DAG 2018 : Voor Professionals met ambitie
EFD Noord | 13-10-2018

Geachte EFD Noord Lid,

Ambitie! Dat is het thema van de am:dag op 20 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De dag staat bol van innovatie, ondernemerschap en topsport. In kleinere expertsessies kunnen de bezoekers de diepte in. De uitgebreide beursvloer leent zich voor ontmoeting en netwerken.

Het zal even wennen zijn voor de vaste bezoeker van de am:dag; het evenement verhuist van Utrecht naar Rotterdam. Ook dat heeft met ambitie te maken, de branche vernieuwt en de am:dag mag niet achterblijven. De bezoeker kende het congres op z’n duimpje, maar krijgt nu weer een verrassend, interactief en compleet concept voorgezet.

Flexibele programmering

Waar voorheen de beursvloer en de parallelsessies gescheiden werelden waren, komt in de Van Nelle Fabriek alles samen op een zinderende beurs. Er is een sterk plenair programma met topsprekers en debat. Er zijn korte, krachtige inloopsessies op de beursvloer en langere sessies in expertzalen. Bovendien wordt de programmering flexibeler, waardoor bezoekers hun eigen middag meer kunnen sturen.

De dag staat onder leiding van Tom van ’t Hek, ervaren dagvoorzitter. Als radiopresentator en voormalig topsporter beschikt hij over brede maatschappelijke kennis en weet hij: als je iets wilt bereiken, dan kost dat energie. Jan van Setten trapt vervolgens het plenaire programma af. Hij is veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering. Niemand zit na zijn presentatie zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kim Spinder (innovator en piraat) neemt daarna het publiek mee door de innovatiewasstraat. Plannen van aanpak zijn leuk, maar hoe ga je écht aan het werk?

am:talks

’s Middags kan de bezoeker een gevarieerd programma samenstellen. Er zijn expertsessies, kleinere inloopsessies en am:talks. De bekende zwemmer Maarten van der Weijden zal het publiek inspireren met zijn verhaal over tegenslag en motivatie. Daarna is er een gesprek over ondernemerschap. Remy Gieling, hoofdredacteur van ondernemersplatform Sprout, leidt dat in. Daarna praat hij met Ingrid de Graaf (RvB Aegon) en Ron van Oijen (RvB Vivat): hoe ondernemend kunnen grote verzekeraars zijn? De talk daarna gaat over technologie. Financieel journalist Frederieke Hegger houdt zich bezig met de economie van de toekomst. Wie is er nog de baas in de wereld van de disruptieve technologie? Zij gaat in gesprek met Jos Heuvelman van de Autoriteit Financiële Markten, hoe verandert de rol van de toezichthouder in dat veld? Tot slot is er een talk over verjonging. Hoe kan de vergrijzing in portefeuilles bestreden worden? Studentondernemer Tom van Dieren (19) legt uit hoe millennials denken en praat daarna met onder meer René Draaisma, regiodirecteur bij de Amersfoortse. Hoe bereiken verzekeraars en intermediairs het beste deze jonge doelgroep?

Björn Kuipers

Björn Kuipers sluit het middagprogramma af. Kuipers is veruit de bekendste scheidsrechter van Nederland. Zowel nationaal als internationaal heeft hij een grote carrière opgebouwd. Naast zijn werkzaamheden als arbiter is hij actief als spreker en ondernemer. In 2016 werd zijn Jumbo-supermarkt tot beste van Nederland gekozen.

 

Wil jij er bij zijn ?

Meld je dan snel HIER aan met de speciale EFD Noord code FED_AMdag18_421

Deze code geeft recht op 1 gratis toegangskaart. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, Op = Op !

 Reminder : Uitnodiging lezing Duurzame Inzetbaarheid !
EFD Noord | 04-10-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Vorige week hebben wij u uitgenodigd voor de 1e najaars lezing van 2018. Deze lezing wordt gehouden op 10 oktober a.s. in Tolbert (De Postwagen). Deze lezing staat in het teken van Duurzame inzetbaarheid en wordt verzorgd door Peter Sinning (mede eigenaar B2Bsure en consultant Duurzame Inzetbaarheid). 

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kunt u zich via www.efdnoord.nl alsnog aanmelden.

Over Peter Sinning

In 2013 heeft Peter zich verbonden aan B2Bsure, een assurantiekantoor in Amersfoort dat zich richt op de zakelijke markt. Daarvoor werkte hij ruim 20 jaar bij o.a. Zürich, ABN AMRO en Deutsche Bank. Zijn ervaringen als adviseur heeft hij altijd meegenomen in latere management- en directiefuncties. “Riskmanagement en adviseren is een mooi vak, een ambacht. Het is een boeiend vakgebied dat continue in beweging is en dat maatschappelijk relevant is” aldus Peter 

Duurzame inzetbaarheid

Bij inkomensadvies gaat het veelal over zaken als verzuim, arbeidsongeschiktheid, eigen risicodragerschap en aanverwante verzekeringstechnische aspecten. Er is een nauwe samenhang met Sociale Zekerheid. En als dat in beweging is, en dat is zo, dan zijn er kansen voor de adviseur. Daarnaast is er een toenemende vraag van klanten naar het optimaliseren van het medewerkersbestand. Door digitalisering verandert de behoefte aan “skills”, doordat medewerkers later met pensioen gaan, moeten medewerkers langer fit blijven etc. Dat vraagt om inzicht en visie. Vanuit onze expertise kijken wij op 10 oktober naar de inzetbaarheid van medewerkers op lange termijn. Duurzame Inzetbaarheid dus!

Tijdens deze interessante lezing probeert Peter je tips en tricks te geven om binnen bedrijven invulling te geven aan het onderwerp duurzame inzetbaarheid om zodoende nog meer waarde toe te voegen aan jouw advies.

Op woensdag 10 oktober  bent u dus van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

Wij zien u graag op 10 oktober !

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordUitnodiging Lezing Duurzame Inzetbaarheid
EFD Noord | 25-09-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de 1e najaars lezing van 10 oktober a.s. in Tolbert (De Postwagen). Deze lezing staat in het teken van Duurzame inzetbaarheid verzorgd door Peter Sinning (mede eigenaar B2Bsure en consultant Duurzame Inzetbaarheid). 

Over Peter Sinning

In 2013 heeft Peter zich verbonden aan B2Bsure, een assurantiekantoor in Amersfoort dat zich richt op de zakelijke markt. Daarvoor werkte hij ruim 20 jaar bij o.a. Zürich, ABN AMRO en Deutsche Bank. Zijn ervaringen als adviseur heeft hij altijd meegenomen in latere management- en directiefuncties. “Riskmanagement en adviseren is een mooi vak, een ambacht. Het is een boeiend vakgebied dat continue in beweging is en dat maatschappelijk relevant is” aldus Peter 

Duurzame inzetbaarheid

Bij inkomensadvies gaat het veelal over zaken als verzuim, arbeidsongeschiktheid, eigen risicodragerschap en aanverwante verzekeringstechnische aspecten. Er is een nauwe samenhang met Sociale Zekerheid. En als dat in beweging is, en dat is zo, dan zijn er kansen voor de adviseur. Daarnaast is er een toenemende vraag van klanten naar het optimaliseren van het medewerkersbestand. Door digitalisering verandert de behoefte aan “skills”, doordat medewerkers later met pensioen gaan, moeten medewerkers langer fit blijven etc. Dat vraagt om inzicht en visie. Vanuit onze expertise kijken wij op 10 oktober naar de inzetbaarheid van medewerkers op lange termijn. Duurzame Inzetbaarheid dus!

Tijdens deze interessante lezing probeert Peter je tips en tricks te geven om binnen bedrijven invulling te geven aan het onderwerp duurzame inzetbaarheid om zodoende nog meer waarde toe te voegen aan jouw advies.

Op woensdag 10 oktober  bent u van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 10 oktober !

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordHaal nog voor de zomervakantie uw PE-certificaat!
EFD Opleidingen | 15-05-2018

 

Haal nog voor de zomervakantie uw PE-certificaat!

EFD Opleidingen geeft u de mogelijkheid in de regio een examentraining te volgen met aansluitend het betreffende examen. Onze aanpak blijkt succesvol. Goede slagingspercentages, goed bereikbare locatie, moderne opleidingsfaciliteiten en een scherpe prijs. 

Uw beroepskwalificatie(s) onderhoudt u door voor 1 april 2019 met goed gevolg een PE-examen af te leggen.

Op onderstaande data organiseren we examentrainingen met aansluitend het examen.

Mei 2018

23 mei            PE Schadeverzekeringen Zakelijk

Juni 2018

19 juni            PE Inkomen

22 juni            PE Schadeverzekeringen Zakelijjk

28 juni            PE Hypothecair Krediet 

Bij het boeken van het complete trainingspakket en bij het boeken van 'losse' examens ontvangt u met de couponcode '2018'  € 25,-  korting op het examen.

Klik hier voor informatie en om u in te schrijven.

Liever examen doen zonder training? Klik hier

Vragen? Email naar: info@efdopleidingen.nl

EFD Opleidingen, Giny en Margreet

 Vacature Voorzitter EFD Noord
EFD Noord | 15-05-2018

Vacature voorzitter vereniging EFD Noord

De vereniging EFD Noord benoemt in de algemene ledenvergadering haar voorzitter. De vereniging hecht er waarde aan dat de voorzitter staat voor het uitdragen van de missie, visie en strategie van de vereniging. Verder spreekt het voor zich dat de voorzitter de volledige steun en draagvlak en van het bestuur en haar leden moet hebben op het moment van aanstellen en gedurende de looptijd van het voorzitterschap.


Profiel
De voorzitter beschikt over voldoende tijd, kennis, vaardigheden en kunde om zich voor de vereniging in te zetten. Bovendien is het belangrijk dat de voorzitter geruime tijd lid is van de vereniging en werkzaam is in de financiële dienstverlening in het noorden van ons land. 
Ook geniet het de voorkeur dat de voorzitter een bepaalde tijd in het bestuur van de vereniging heeft gezeten alvorens de rol als voorzitter op zich te nemen. Hierbij is het belangrijk dat de voorzitter volstrekt onafhankelijk kan en zal optreden.


Taken
De taak de voorzitter zal voornamelijk bestaan uit het vervullen van een regiefunctie in relatie tot het realiseren van de doelstellingen die samenhangen met de vastgestelde missie, visie en strategie van de vereniging. 
De voorzitter het aanspreekpunt voor de federatie van assurantieclubs en andere relevante stakeholders in de sector.


Tijdsbesteding
Voor de tijdsbesteding geldt dat er van de voorzitter verwacht wordt dat hij/zij er alles aan doet om aanwezig te zijn op vergaderingen en lezingen. Daarnaast speelt de voorzitter een prominente rol als het gaat over het onderhouden van de contacten met de Stichting EFD opleidingen.

Reacties graag met motivatie en CV naar secretartis@efdnoord.nl

 Reminder : Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2018
EFD Noord | 08-05-2018

Geacht EFD Lid,

Onlangs heeft u van ons een uitnodiging voor de ALV van aankomende vrijdag 1 juni.

Heeft u zich nog niet aangemeld dan maken wij u er graag op attent dat wij uw aanmelding graag uiterlijk woensdag 30 mei voor 12:00 uur ontvangen, dit vanwege de planning ! 

Voor aanmelden gaat u daarom naar: www.efdnoord.nl

Programma ALV (Victoria Park te Wolvega)
14.00 uur Ontvangst.
14.30 uur Aanvang jaarvergadering.
15.30 uur Verwacht einde jaarvergadering.
16.00 uur Aanvang rondleiding: stallen en drafbaancomplex.
17.00 uur Speluitleg.
17.10 uur Aanvang koers, tijdens de koersen wordt het buffet geserveerd.
21.00 - 21.30 uur Verwacht einde van de koersen.

We zien u graag op de ALV !

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur EFD

 Reminder : Lezing Poliskraker dinsdag 10 April
EFD Noord | 28-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Graag herinneren wij u nog een keer aan de uitnodiging voor de lezing van 10 april a.s. in Tolbert (De Postwagen).

Heeft u nog geen tijd gehad uzelf aan te melden ? Geen nood, u kunt uzelf alsnog eenvoudig aanmelden via DEZE link.

De lezing staat in het teken van servicekwaliteit zoals adviseurs die zouden kunnen bieden aan hun MKB-relaties in het kader van polisvoorwaardenvergelijkingen.

U bent dus van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

 

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD NoordExamentraining en examen PE-Hypothecair Krediet
EFD Opleidingen | 27-03-2018

Examentraining PE-Hypothecair Krediet

Op 26 april a.s. organiseert EFD Opleidingen een examentraining PE Hypothecair Krediet met aansluitend het examen. Wil je nog wat langer studeren? Volg dan de training en doe op een later tijdstip examen.

Informatie en inschrijven: Klik hier

EFD Opleidingen biedt een volledig aanbod PE-opleidingen. Je kunt terecht op onze locatie in Leek voor examentrainingen en de bijbehorende examens.

Met gebruik van de couponcode '2018' ontvang je als lid van EFD Noord € 25,-  korting op een examen in Leek.

Kijk op www.efdopleidingen.nl voor het volledige aanbod.

Vragen? Mail naar info@efdopleidingen.nl

EFD Opleidingen, Giny & MargreetUitnodiging Lezing Poliskraker
EFD Noord | 22-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de lezing van 10 april a.s. in Tolbert (De Postwagen). Deze lezing staat in het teken van servicekwaliteit zoals adviseurs die zouden kunnen bieden aan hun MKB-relaties in het kader van polisvoorwaardenvergelijkingen.

De lezing zal worden verzorgd door Pim & Berry van der Heide (Poliskraker) en Sietze De Jong (Rupununi Advies).

Over Poliskraker

Poliskraker is november 2015 gestart als een initiatief van jurist en Master of Science mr. P.P. (Pim) van der Heide (MSc) en P.B. (Berrie) van der Heide, voormalig registermakelaar in assurantiën en opleider/auteur in de verzekeringsbranche.

Sinds de start in 2015 heeft Poliskraker in eerste instantie een positie in de markt weten op te bouwen met een polisvoorwaardenvergelijking van cyberrisicoverzekeringen. Die vergelijking wordt door Poliskraker sinds 2017, samen met nieuw ontwikkelde vergelijkingsmodules op abonnementsbasis als webportaaloplossing aangeboden.

Over Rupununi Advies, Norg
Registermakelaar in assurantiën – Sietze de Jong – liep al jaren rond met het idee om een voorwaardenvergelijkingsmodule voor MKB-verzekeringen te ontwikkelen. Onder de vlag van Poliskraker.nl heeft hij zijn idee uitgewerkt in de module AVB. Sietze tekent in 2018 voor de nog te introduceren module ‘Bestuurderssaansprakelijkheid’ en de module ‘WSV/Wegam’.

Kortom een interessante lezing die laat zien dat het vergelijken van polisvoorwaarden geen monnikenwerk meer hoeft te zijn !

Op dinsdag 10 april  bent u van harte welkom in De Postwagen te Tolbert vanaf 16.30 uur, waarna de lezing start om 17.00 uur. We sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 10 april!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lezingencommissie EFD NoordReminder : Uitnodiging Klimaatlezing 12 maart 2018 !!!
EFD Noord | 05-03-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Graag brengen wij u onderstaande uitnodging onder de aandacht.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld doe dit dan snel via de link onder aan in dit bericht.

12 maart a.s. in het Abe Lensta Stadion staat de lezing "de impact van klimaatverandering" gepland en bij deze nodigen wij u hiervoor graag uit.

De lezing zal worden verzorgd door weerkundige Robert de Vries (o.a. Omroep Flevoland) in samen werking met Risk Engineer Jeroen Nijzink (Allianz).

Over Robert de Vries

Sinds 2007 is Robert verbonden met omroep Flevoland. Op 14 maart 2008 was zijn debuut bij Joop van Zijl op Omroep Flevoland met mijn eerste radio weerbericht. Sinds september 2008 verzorgt Robert ook het TV weerbericht bij de omroep. Op 01 februari 2012 is Robert gestart met zijn eigen bedrijf en verstrekt hij diverse weerdiensten aan verschillende omroepen en/of kranten. Tot op de dag van vandaag met een hoop passie en plezier is hij elke dag met het weer bezig en hij hoopt dat nog heel lang te mogen doen.
www.robertdevries.net

Over Jeroen Nijzink

Jeroen Nijzink is Senior Risk Engineer bij Allianz. Vanaf 1987 houdt hij zich bezig met de techniek van preventie en beveiliging. Jeroen werkte achtereenvolgens bij Bekouw Mendes, Alexander & Alexander, Winterthur International en XL Insurance. Sinds 2011 is Jeroen actief voor Allianz.

Aanmelden kan via www.efdnoord.nl

U bent vanaf 16:30 uur van harte welkom in de Friesland Zaal, Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. U kunt parkeren op P1 en naar binnen gaan bij ingang A. 

Na afloop nodigen wij u graag uit voor de gebruikelijke netwerkborrel.

Wij zien u graag op 12 maart !

 

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD NoordReminder : Uitnodiging Nieuwjaarslezing 2018 !
EFD Noord | 02-01-2018

Geacht lid van EFD Noord,

Onlangs hebben we u uitgenodigd voor de nieuwjaarslezing van 9 januari 2018 a.s. in Tolbert verzorgd door Mr. Jurjen Oosterbaan Martinius (Bureau DFO).

Deze lezing wordt altijd druk bezocht dus mocht u zich nog niet hebben aangemeld via de site,  doe dit dan snel via onderstaande link!

In deze lezing zal Mr. Jurjen Oosterbaan Martinius wederom de belangrijkste trends en ontwikkelingen in onze branche onder de aandacht brengen en zijn visie daarop met u delen.

Op 9 januari 2018 bent u van harte welkom in restaurant De Postwagen te Tolbert vanaf 19:00 uur, waarna de lezing start om 19:45 uur. Na afloop van de lezing toosten we graag met u om het nieuwe jaar in te luiden !

Aanmelden : www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 9 januari !

Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie EFD Noord